..

Learn German Vocabulary Free

Szeretnék egy nagyon jó kis programot bemutatni nektek, egy teljesen ingyenes, német nyelvoktató alkalmazást androidra, meg korábban már ígértem is egy kis leírást róla, hát íme!

Egyébként nem csak ez a német nyelvoktató program létezik, a projekt keretein belül több program és több lehetőség is van nyelvtanulásra, de én egyenlőre csak ezt használom, még csak a német nyelvoktatóról vannak beható ismereteim.

A program első indulásakor, ahogy kiválasztjuk a nekünk éppen megfelelő szintet, akkor le fogja tölteni az ahhoz a témához kapcsolódó adatbázist, képeket, hangokat, szóval mindenképpen figyeljünk arra, hogy ezt lehetőleg ne mobilnetes kapcsolattal tegyük!

Nagy meglepetés lenne belőle. Ahol ott a pipa a topic előtt, mint az a videón is látható, az az anyag már le van töltve úgymond, onnantól kezdve akár net nélkül is használhatjuk.

Nyilván, az, hogy telefonon akármikor tanulhatunk ha van pár percünk, nagyon sokat segíthet, de ugyanakkor a weboldalukon is bármikor elindíthatjuk és bejelentkezve, ugyanott folytathatjuk, ahol mondjuk tableten, telefonon abbahagytuk a tanulást.

A projekt weboldala: http://www.languagecourse.net/

A szoftver a Google Play áruházából innen érhető el:
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.languagecourse.vt.de

…és végül akkor egy kis bemutató – jó tanulást!:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése