..

Need For Speed No Limits 2017 - Part 1

Biztos sokan ismerik már ezt a játékot és valószínűleg az ebből készült filmet is sokan láthatták, gondoltam itt az ideje menni egyet vele, kipróbáltam az androidos verziót.

No, azért senki ne számítson valami hű de nagy, hű de vérprofi száguldozásra ! :-D

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy van még hova fejlődni, hiszen totál amatőr vagyok a játékok területén, szigorúan csak szakmai alapon érdekelt egészen eddig az android is, mint egy operációs rendszer, amihez persze a játékok is hozzátartoznak értelemszerűen, tehát aki érteni akar egy rendszerhez, annak ismerni kell mindenféle alkalmazást.

Ez a játék egyébként nem ismeretlen előttem, hiszen egy régi és bevált márkanévről van szó, ha lehet ilyet mondani egyáltalán, hiszen mégiscsak egy komoly franchise épül erre az egészen kivételes múltú játékra.
No, nézzük! :-oA játék természetesen az Google alkalmazásboltjában megtalálható:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.nfs14_row&hl=hu

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából:

A Need for Speed (NFS) egy videojáték-sorozat, amelynek kiadója az Electronic Arts, és számos cég dolgozott vagy dolgozik jelenleg is a fejlesztésén. Az első rész 1994-ben jelent meg és a kanadai Distinctive Software készítette, mára viszont már az EA Canada nevet viseli. Minden idők egyik legsikeresebb autóversenyes játéksorozata, 2009 októberéig több mint 100 millió példányt adtak el belőle.[1]

Bővebben:

Aki szívesen játszana a sorozat első, még DOS -ra megjelent verziójával, annak itt egy link az abandonware -ről (amúgy nem 1995 -ben, hanem már 1994 -ben megjelent a játék, én legalábbis úgy tudtam):
http://www.myabandonware.com/game/the-need-for-speed-38h

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése