..

Bluetooth Controller Gamepad S3, esetleg T3 vagy C6 ?

Az biztos, hogy talán még soha nem volt ennyire népszerű az androidos játékok piaca, mint napjainkban.

Nem is csoda, hiszen szinte mindenkinek van már okos telefonja és hát néha akad egy kis idő is azért a kikapcsolódásra, ha nem is sok, akár csak pár perc, adja magát a lehetőség egy kis játékra.

Alig néhány éve még mindenki akart egy számítógépet, vagy egy konzolt, egy playstation, egy nintendót, vagy bármit, csak olyan izé legyen, mint a másiknak, a havernak, a szomszédnak, vagy az unokatesónak és lehessen rajta lövöldözni, ugrálni pályákon át, vagy bármit, a lényeg, hogy az emberek akartak olyat, mint a másiknak, akartak "gépezni". Aztán erre valakinek vagy volt pénze, vagy nem.

Ismerve kicsiny hazánk történelmét, erre sokaknak bizony nem tellett, ám mára ez a dolog jócskán megváltozott.

A legolcsóbb okostelefonok is rendelkeznek már akkora kapacitással, mint korábban a mi sulinkban a komplett számtechterem és még egy kicsit többet is tudnak talán :-D

Emlékszem, mikor a Videoton TV Computereket meg a Junoszty televíziókat i386 -os PC -k váltották fel annak idején...

No, tehát ma már szinte bármilyen, nem túl régi androidos okostelefonnal játszhatunk 3D -s , lövöldözős, ugrálós játékokkal, de van egy kis hátulütője a dolognak.

Én még mindig nem tudok rendesen menni a játékban. Nekem borzasztó kényelmetlen az irányítás, ám ez lehet azért is van, mert túlzottan kicsi a telefonom kijelzője és nehezemre esik egyszerre menni, lőni és még lássak is valamit ugye

nazon a kijelzőn! :-
D

Gondoltam egy nagyot és kerestem magamnak valami megoldást, így esett a választásom erre a kis csodára, alig 2000 forintért.

A pontos nevét a mai napig nem sikerült kideríteni, de az biztos, hogy ha beírjuk a címben szereplő elnevezést, már biztosan rátalálunk a neten.

Mondjuk nagy szerencsém is volt vele, azóta, gondolom köszönhetően a nagy keresletnek, feljebb is ment az ára.

Alapvetően Bluetooth -on keresztül kapcsolódok a telefonhoz, de az asztali PC nem rendelkezik ilyesmivel, így arra USB kábelen keresztül tudok kapcsolódni, de akár LAN -ról is menne, ezeket alapból tudja, csak máshogy kell bekapcsolni, ezt egy egyoldalas manuálból tudom mindig megnézni, ha elfelejteném.Az oldalon látható játékokkal játszottam eddig, de nagyon szívesen fogadok még játék címeket, hogy mivel lehet még játszani, egyenlőre nekem ugye itt a Modern Combat 5, a Neon Shadow és az Unkilled az ami ment vele és hát óriási élmény a tapogatás után, ami nem is valami jó megoldás egy ilyen kis tescós telefonon, így viszont már abszolút tökéletes.

Már csak azt kellene valahogy megoldani, hogy mindig én nyerjek és a többiek haljanak meg hamarabb!

:-D

 A Termék az alábbi linken megvásárolható a Gearbest webáruház kínálatában is:

1 megjegyzés:

s-kami írta...

Nemrég találtam, egy kis segítség:
100 Android Games with Bluetooth Gamepads

https://www.youtube.com/watch?v=4PyLPAmc-E0

Mindjárt az első hozzászólásnál még további játékok is vannak.

Megjegyzés küldése