..

Bullet Force | Android Gameplay #1| PhoenixOS PC

Egy olyan FPS játékot szeretnék bemutatni, amit számítógépen próbáltam ki, egy Medion Akoya E6222 -es laptopon, amire a PhoenixOS 64 bites verzióját raktam fel, a cikk írásának pillanatában a legújabb verziót mindenből.

A dolog érdekessége, hogy Gaming Helper alkalmazással sikerült végre valóban rendesen bekonfigurálni a játék irányítását, tehát ez most egy történtelmi fordulópont :-D
Végre billentyűzet és egér ! Helyreállt a rend és android eszközön is lehet játszani a PC -n megszokoott irányítással.

Jó ez a játék egyébként és ezt most elsősorban annak fényében kell érteni, hogy elfut egy ilyen gyengécske gépen és nem a mai százgigás játékokkal összemérve.

Nyilván a grafika sem a legszebb és a játék minősége is hagyhat kívánnivalót, de így, ebben a formában a játék irányítása és maga a hangulat, tehát összességében a játékélmény az nagyszerű!

Mindenkinek csak ajánlani tudom, hiszen azon kívül, hogy nem akar agyonnyomni bennünket egy rakás reklámmal, érződik a régebbi FPS játékok valódi izgalma.

No és persze nem utolsó szempont, hogy ingyenes...   :-D

Mindenképpen érdemes menni vele náhány kört.

A játék az alábbi linken tölthető:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blayzegames.iosfps&hl=hu

...és akkor következzen az ígért videó - a képernyőn ugye a billentyűzet és egér irányítás használatát megvalósító Gaming Helper gombjai láthatóak:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése